Om Fortinet

En global ledare inom digital säkerhet

Fortinet säkrar världens största företag, tjänsteleverantörer och statliga organisationer och ger sina kunder intelligent, sömlöst skydd över den expanderande attackytan och kraften att ta sig an de ständigt ökande prestandakraven för det gränslösa nätverket – idag och i framtiden. Endast Fortinet Security Fabric-arkitekturen kan leverera säkerhet utan kompromisser för att hantera de mest kritiska säkerhetsutmaningarna, oavsett om det är i nätverks-, applikations-, moln- eller mobilmiljöer. 

Fortinet rankas som nummer ett bland de säkerhetsapparater som levereras över hela världen och fler än 660 000 kunder världen över litar på att Fortinet skyddar deras företag.

+
Anställda
+
Globala patent
Supportcentra
01
01
Förenkla säker uppkoppling

För att hantera den ökande digitala attackytan sammanför vi nätverks- och säkerhetsteknologier både på plats och i molnet. Säkerhet med AI, integrerad med nätverk på alla noder, hjälper din organisation att uppnå en bättre användarupplevelse.

03
03
Minska komplexiteten med nätverkstjänst

Fortinet Security Fabric är den branschledande säkerhetsplattformen med högst prestanda. Den hanterar den snabba utvecklingen av nätverksnoder, komplex managering och alltmer sofistikerade hot. Security Fabric levererar en bred, integrerad och automatiserad plattform för att säkra hela attackytan för snabb och automatiserad respons på hot.

05
05
Möjliggör arbete från vilken plats som helst

Fortinet erbjuder den mest kompletta lösningen för arbete från vilken plats som helst, genom att säkra och ansluta fjärranställda och enheter till kritiska resurser. Vår breda portfölj av säkerhetslösningar för Zero Trust, noder och molnbaserad säkerhet (ZTNA, EDR och SASE) levererar säkerhet och tjänster som automatiskt följer användarna över distribuerade nätverk. Detta möjliggör konsekvent skydd och ökar produktiviteten.

02
02
Skydda dina applikationer

Fortinet hjälper organisationer att säkra den digitala accelereringen av deras applikationsaktivitet in i, inom och mellan moln. Vi gör detta genom att erbjuda molnbaserade säkerhetslösningar som integreras i grunden över alla stora molnplattformar och teknologier genom att utöka Fortinet Security Fabric över alla hybrid- och multimolns miljöer. Detta möjliggör minskad operativ komplexitet, ökad synlighet och robust säkerhetseffektivitet.

04
04
Säker IT/OT konvergering

Fortinet Security Fabric integrerar branschledande säkerhetslösningar för att ge bred synlighet över IT-OT-attackytan samtidigt som det automatiserar operationer och tillhandahåller kontinuerliga förtroendebetyg.

06
06
Upptäck, skydda och agera

Fortinet erbjuder automatiserad säkerhetsaktivitet i en sammanhållen säkerhetsplattform. Vi minskar risk och attackens påverkan genom snabb upptäckt och respons. Komponenter inkluderar beteendebaserade sensorer som implementeras över den digitala attackytan för tidig upptäckt och respons, en centraliserad plattform för analys och samverkande respons samt FortiGuard-tjänster för beredskap, förstärkning och respons.

65%

Mindre nätverksavbrott

50%

Ökad produktivitet

100%

ROI efter 8 månader

92%

Företagsledare som tror att dem inte hade överlevt en attack