IT-Säkerhetsspecialist

Jesper Håkansson

“Tjena,

Jag heter Jesper Håkansson och för mig är kärnan i vad som gör ett jobb givande, möjligheten att möta spännande utmaningar som inte bara håller mig engagerad utan också erbjuder ständiga möjligheter till lärande och personlig tillväxt.

Men det som verkligen lyfter den här upplevelsen till något extraordinärt är mina enastående kollegor. Tillsammans bildar vi ett team som är mer än bara arbetskamrater; vi är samarbetspartners, vänner och supportrar av varandras mål. Samverkan inom vårt team är vad som gör detta jobb verkligt underbart. Det är en plats där idéer blomstrar, där samlad visdom förvandlar utmaningar till möjligheter och där varje framgång delas.

En av grundpelarna i min professionella kompetens är min förmåga att lösa problem. Oavsett om det handlar om en komplex teknisk fråga eller en strategisk utmaning, trivs jag när jag ställs inför intrikata problem. Det handlar inte bara om att hitta lösningar; det handlar om att hitta de mest innovativa, effektiva och effektiva lösningarna, och det är där jag utmärker mig.

I grund och botten njuter jag av den kontinuerliga inlärningen, kamratskapet med mina kollegor och konsten att lösa problem som definierar min resa här. Varje dag lovar tillväxt och framgång, och jag ser fram emot att vara en del av ett team som värderar och främjar dessa principer.”

Arbetsområden

Design, drift, felsökning och framförallt säkerhet m.m.

Erfarenhet

Över 5 år inom IT/OT

Familj

Sambo och en hund

Fritid

Allt med en motor i är intressant. Att ta båten ut i det fria och fiska lite är en riktig härlig känsla.