IT/OT-Specialist

Chich Le

“Hej,

Jag är Chich Le, en IT-specialist med ungefär 16 års erfarenhet inom branschen. Att få arbeta inom detta spännande område och vara en del av detta team är något som jag värdesätter enormt. Min roll innefattar en rad olika ansvarsområden, vilket gör mitt arbete både mångsidigt och utmanande. 

En stor del av mitt arbete handlar om att planera och genomföra projekt för våra kunder. Det innebär att jag får arbeta med allt från att implementera och felsöka hårdvara till att hantera andra säkerhetsrelaterade uppgifter. Att kunna bidra till att säkra våra kunders infrastrukturer och skydda dem från cyberhot är otroligt tillfredsställande. Varje dag möter jag nya utmaningar och det är den kontinuerliga inlärningen och möjligheten att vara i framkant av tekniken som gör mitt arbete så spännande. 

Att samarbeta med kollegor som delar samma passion och engagemang gör att jag känner mig privilegierad. Vi stöttar varandra och tillsammans strävar vi efter att uppnå det bästa resultatet för våra kunder. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och göra skillnad i vår strävan att säkra den digitala världen.”

Arbetsområden

Nätverk, pre-sale, projektledning, SAN, VM m.m.

Erfarenhet

16+ år inom IT/OT

Familj

Fru samt två barn

Fritid

Umgås med familj, spelar gärna lite padel