Projektledare / IT-Säkerhet

Besnik Imeri

“Tjena,

Besnik Imeri heter jag och det jag finner mest spännande med min roll här är den ständiga strömmen av nya utmaningar som kommer min väg. Det är som om varje dag presenterar ett pussel att lösa eller en ny möjlighet att tackla.

En aspekt jag verkligen uppskattar i mitt arbete är möjligheten att leda projekt från dess början till dess avslut. Känslan av att äga och förmågan att styra ett projekts bana, att vårda det från dess konceptuella fas till dess förverkligande, är verkligen tillfredsställande.

Denna känsla av ägande och ansvar är en kärnkomponent i varför jag trivs på Primal Infra. Det är ett företag som förstår värdet av att ge individer friheten att innovera och ta ledningen samtidigt som man betonar vikten av ansvar i varje företag. Denna balans skapar en miljö där kreativitet blomstrar, och det är denna dynamik som gör varje dag till ett givande äventyr.

Sammanfattningsvis värdesätter jag det eviga lärande som kommer med att möta nya utmaningar dagligen, tillfredsställelsen att se projekt genomföras och den unika atmosfären av kreativ frihet kombinerad med ansvar som kännetecknar vår arbetskultur på Primal Infra.”

Arbetsområden

Projektledning, nätverk, drift, felsökning m.m.

Erfarenhet

Över 2 år inom IT/OT

Familj

Fru samt två barn

Fritid

Umgås med familj, film och padel är mina största intressen.