Förra veckan var Primal Infra på Fortinet Partner Synergy.

Nyheter

Eventet drog igång med lärorika presentationer om produkter och uppdateringar, följt av en introduktion till den nya certifieringsstandarden som Fortinet rullar ut i November. Det som nu heter NSE 1 – 8 kommer att ersättas av titlar som Fundamentals, Associate, Professional, Engineer och Expert. Mer kring detta hittar man här.

“Riktigt kul att nästan hela Primal-gänget kunde komma hit!”
– Mikael Brandrup – Fortinet

AW

Efter några bra prestationer från Mikael och resten av Fortinet-gänget så var det dags för lite AW. Det blev ett par öl på Fortinets kontor i Malmö, sedan några till på en bar och därifrån gick vi bort mot restaurangen för att äta en utsökt middag tillsammans. Efter det var det fri lek med ett riktigt trevligt umgänge!

Vi tackar Fortinet för ett trevligt event och många givande samtal med andra partners!