HOKA Torekov – Båstad 2023

Förra veckan fick vi den fantastiska möjligheten att delta i Hoka Torekov-Båstad. En tidig morgon samlades hela Teamet i Torekovs hamn, redo att ge sig ut på den 2,2 mil långa slingan. Tyvärr kunde inte Tobias Lindstedt vara med i själva loppet då någon behövde offra sig och agera fotograf, men hans närvaro kändes ändå genom hela evenemanget.

Det var en imponerande insats från hela gänget, och flera personliga rekord sattes under loppet. Efter den utmanande sträckan var det dags att avsluta dagen med välförtjänt avkoppling på Hotel Skansen i Båstad, där vi hade privilegiet att njuta av deras förstklassiga spaavdelning.

Det var en imponerande insats från hela gänget, och flera personliga rekord sattes under loppet. Efter den utmanande sträckan var det dags att avsluta dagen med välförtjänt avkoppling på Hotel Skansen i Båstad, där vi hade privilegiet att njuta av deras förstklassiga spaavdelning.

“Det bara lite upp och ner kvar” (När det var 14km kvar)
– Tobias Lindstedt 

 

Vi vill passa på att tacka HOKA för ett fantastiskt arrangemang och för att de gav oss denna möjlighet att delta. Det var en minnesvärd upplevelse som vi ser fram emot att återuppleva nästa år.

“Detta gjorde vi frivilligt.”
– Besnik Imeri